Na het succes van de eerste twee zondagmiddagen in de Pronckheer opent het Proeflokaal opnieuw haar deuren op zondag 12 februari 2017 van 13.00 – 18.00 uur. Te proeven zijn de bijzondere Kopstootjes, ambachtelijke Levenswaters van fruit uit de regio, de Staffhorst jenevers en de allernieuwste Goodsack gin, gemaakt van 27 verschillende soorten kruiden.
Uiteraard schenkt Inge ook de vruchtensappen uit de Kromme Rijnstreek en een mooi glas wijn. De proefglazen worden aangevuld met een plankje ambachtelijk gemaakte charcuterie van het huis.
Het Proeflokaal is een verzamelpunt waar liefhebbers kunnen proeven en genieten van hoge kwaliteit drankjes. Met Arjan tussen de ketels in de distilleerderij of binnen bij de open haard. Een bijzondere en gezellige manier om een winterse zondagmiddag door te brengen.
Na 12 februari sluit de Ponckheer haar deuren voor een korte vakantieperiode.
Het Proeflokaal is daarna weer geopend op zondag 26 februari 2017 (van 13.00 – 18.00 uur).